La Serena Snc se ocupă de peste 40 de ani de echipamente pentru dozarea aditivilor pentru beton și asfalt

Dozatoare pentru aditivi pentru beton și asfalt

La Serena De Bortoli & C. snc produce sisteme de dozare pentru beton. Suntem situați în Preganziol, Treviso, Italia.

Instalații de dozare a betonuluiLa Serena De Bortoli & C. snc este o companie din Preganziol, în provincia Treviso, care de 40 de ani se află pe piață în calitate de producător de sisteme de dozare pentru beton.

Sistemele dozare a masei cu celule de sarcină și spălare automată garantează un nivel ridicat de precizie și fiabilitate. Gestionarea poate avea loc în mod automat prin intermediul PLC sau manual, cu prezența operatorului.

La Serena oferă o gamă largă de produse capabile să îndeplinească toate cerințele clientului; grație capacității de a proiecta și de a produce soluții personalizate, compania sa impus ca lider printre furnizorii de sisteme de dozare pentru beton.

Astfel, enumeră cu mândrie printre principalii săi clienți societăți precum Mapei SpA, Superbeton SpA, Simem SpA, Basf CC Italia SpA, Sika SpA, O.R.U. SpA. cu care a stabilit lungul anilor un raport de cercetare și dezvoltare reciprocă.

Producția și asamblarea componentelor are loc în interiorul societății, ceea ce permite companiei La Serena să fie singurul interlocutor și responsabil pentru întregul proiect. Toate soluțiile tehnice adoptate garantează robustețe și fiabilitate la superlativ de-a lungul timpului și datorită calității și originii certificate a tuturor componentelor utilizate pentru construcția echipamentelor, exclusiv de origine italiană.

Societatea La Serena oferă soluții „la cheie“, pornind de la studierea proiectului, pentru a trece apoi la producție și la aprovizionare.
În secțiunea „Produse“ a site-ului nostru puteti vedea o parte din echipamentele noastre, de la cele mai sofisticate, cu sistem de dozare cu celule de sarcină, la cele mai simple, care funcționează în prezența unui om.

Fiecare dozator este propus în diverse forme de asamblare pentru a asigura o adaptare perfectă pentru fiecare șantier:

  • - Montarea în părți separate
  • - Asamblarea cu suport pe dulap
  • - Asamblarea în interiorul unui dulap cu ușa închisă
  • - Asamblarea în baterie de plasat deasupra mixerul cu golire prin cădere)
Pentru orice alte cerințe vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +39 0422 491708 sau prin e-mail la info@laserena.it.
Fabrica noastra este situată în Preganziol, Treviso (Italia), in via Taliercio, 38.